1 Ağustos 2012 Çarşamba

iPad Görüntülü Konuşma Ve Mesajlaşma

Merhaba iPad kullanicilari bu yazida iPad sayesinde goruntulu konusma ve mesajlasma olayini anlatacagim. Tabiki iPad icin birsuru iletisim araclari var ben size bunlarin en sorunsuz,kaliteli olanini tanitacagim. Oncelikle wifi baglantinizin olmasi gerekiyor. iPad de goruntulu konusma icin bu sart. Uygulamalarimizi tanitmaya baslayalim.

Oncelikle Google vtok uygulamasi ilk siramizda yer aliyor.

1. Google Vtok


Google bu alanda da yapti yapacagini gercekten guzel kaliteli donmadan yayin yapiyor google vtok ile rahatca ipad ile goruntulu konusabilirsiniz. Gmail hesabinizin olmasi gerekli.

Ekran goruntusu



2. Friendcaller

Bir baska ipad goruntulu konusma uygulamasi google vtok dan sonra geliyor. Bu uygulamayida tavsiye ederim.

Ekran goruntusu


3. Skype
Yillardir var olan bir servis skype bu uygulama ile ipad goruntulu konusma yapabileceksiniz. Bu uygulamaya guvenmenizi tavsiye ederim cunku yillardir bu konu hakkinda insalara hizmet vermis. İndirin ve ipadle goruntulu konusun.

Ekran goruntusu


4. Facetime


iPad,iPhone ve mac pc lerde videolu arama yapabileceğiniz facetime uygulaması artık günden güne önemini hissettiriyor. Çoğu apple ürünerinde ilk andan beri verilmiş olan ürün ipad için görüntülü konuşma sağlıyor, mac için görüntülü konuşma sağlıyor, iphone için görüntülü konuşma sağlıyor. Mac bilgisayarlarda 720p kalite sunuyor ve bağlantı neredeyse hiç kesilmiyor. o kadar kaliteli bir uyglama.

Ekran Görüntüsü

Facetime Ana Ekran

5. Tango


Tango bir çok telefonda olduğu gibi iPad dede yerini alıyor. Ve android, iphone 3 gibi modellerlede çalışıyor. Bu uygulamada 3G sayesinde görüşme yapılması mevcut bu çok önemli bir özellik. Tango güzel bir uygulama tavsiyer ederim. Tango yüklediğinizde iPad den grüntülü konuşma yapabilirsiniz, yani video araması olarak kullanabilirsiniz. Rehber de tango kullananan başka arkadaşınız varsa bu tango uygulamasında ekrana yansıyacaktır. Otomatik olarak numaraları bulup tango kullanıyor mu kullanmıyoru mu diye gösterir. Aynı zamanda bununla sms ve E-mail de atabiliyorsunuz diğerlerinde bulunmayan bir özellik bu uygulamayı dahada kullanışlı tutacaktır.

Ekran Görüntüsü

2 yorum: